Happy like a bird.




Helgen blev jättebra. På torsdagen då begravningen var sken solen och det var jättefint allting. Alla blommor var perfekta, prästen var väldigt trevlig och efteråt var vi på världens mysigaste restaurang som vi hade helt för oss själva.

På fredagen åkte vi in till Malmö och möttes av sommarbölja. Nästan 18 grader och verkligen tshirtväder! Bra shopping på dagen och sen restaurang och 3D-bio på kvällen. Riktigt coolt! Nu kommer jag aldrig mer kunna gå på "vanlig" bio .. Lördagen var det regn men inga sura miner för det. Ännu mer shopping och sen tåget mot Kalmar. Skön hemmakväll med Johan Falk.

Känns jättekonstigt att skriva om min vardag (som om det skulle vara så intressant att någon vill läsa om det ..), så kanske blir lite mindre text i fortsättningen .. Vi får se.


Wednesday.




Imorn kl 07.07 tuffar vi mot Malmö. Ser inte på nåt sätt fram emot begravningen, men det kommer bli jättefint. Och så får jag träffa släkten, DET ser jag fram emot. Och att gå på 3D-bio på fredag.

Hemma igen på lördag! Om vi inte "missar" tåget ..


Soon.




Goodbye.




Händer väldigt lite om dagarna nu för tiden. Spenderar dagarna på Nordens inköpsavdelning, sen hem och vila huvudet. Ungefär det man orkar med! Den här veckan blir dock lite annorlunda då jag och E åker ner till Malmö på torsdag. Älskade farmor ska få ett sista farväl .. Vet inte hur jag ska klara av den dagen men man har ju alla fina omkring sig, man stöttar varandra.

Tänkte iaf göra något bra av resten av resan så jag och E bokar in oss på hotell en natt och åker inte hem fören på lördag igen. Mysa hela fredagen på stan, sen får vi se vilket tåg det blir hem!


Idag kunde man verkligen känna våren ♥

Spring.




Nu vill jag ha vår! Har redan proppat garderoben full med färgsprakande klänningar och ljusa skira toppar. Vill så gärna använda dem lite också ..

Idag var det p-möte på Lindex, vilket kändes väldigt ovant men KUL! Saknar det så himla mycket, och när jag sedan fick hoppa in och jobba en timme var det nästa så dem sen fick slita mig från kassan. Kommer bli himla svårt att lämna ett så socialt jobb som ett butiksjobb faktiskt är. Jag trivs som fisken i den miljön ju, men om 10 år är det säkert inte lika kul längre. Och då är min utbildning säkert bra att ha med sig ..

NU fikadax!

Sunny.




Lugn helg, hemmakväll igår och hemmakväll idag.

(.. och jag borde nog börja skriva lite mer text?)

Heaven.




All days can't be good.
Saknar dig farmor ♥

Cake.




Happy B-day to me!


RSS 2.0